Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Голямата любов на Слави се провалила...

Голямата любов на Слави Трифонов – красивата Магдалена...

Wosh MC крие гаджето след Брадъра

отпечатай новината

14.12.2018 13:47 | Видян 1554 пъти

Wosh MC крие гаджето след Брадъра

Любимата звезда на България Wosh MC разкри, че още с излизането си от къщата се е видял с любимата си Мария, но не желае повече да разкрива личния си живот и предпочита да скрие гаджето и любовта си, далеч от медиите и светското пространство.

„Видяхме се, разбира се и си поговорихме, но наистина спирам да говоря за личния си живот. Не ми се иска да го коментирам. Прекалено много се разду цялата тази ситуация по време на престоя ми в къщата и ми дойде малко повече това нахлуване в личния ми живот“, категоричен е Стефан Иванов пред „Телеграф“, както е цялото име на рапъра.

Повдигайки въпроса дали ще има сватба, синът на легендарния Иван Иванов през смях заява: „Ако има сватба, ще звънна да ти кажа“.

Именно с Мария, приятелят му Фил и приятелката му Йоко той е прекарал първите часове извън къщата. „Истината е, че просто исках да седнем на едно спокойно и тихо място и затова и пропуснах всякакви партита за финала на риалитито. Имах нужда да си остана с моите си хора и то на спокойствие“, разкрива той.

Бащата на Wosh е много доволен от представянето на сина си във формата. „Гордея се с него и се радвам, че сме го възпитали така, че да не обръща внимание на клюки, интриги и злоба“, коментира големия актьор.

След излизането му Wosh се захваща изцяло с работа по музиката му.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !