Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лили от Фермата с първа самостоятелна песен

отпечатай новината

20.12.2018 09:00 | Видян 1577 пъти

Лили от Фермата с първа самостоятелна песен

Лилия Семкова вчера представи своята първа самостоятелна песен - модерна интерпретация на обичаната Я кажи ми, облаче ле бяло. Славеят на Фермата 4: Съединение започна работа по проекта веднага след отпадането си от телевизионното риалити.

Лилия е на 24 години и е бесарабска българка. Родена е в село Городне, Украйна, където живеят повече от 5000 наши сънародници. Занимава се с музика от 5-годишна и е носител на наградата Златният глас на Бесарабия. Въпреки че е звезда в родината си, талантливата изпълнителка решава да се завърне в България, където се надява, че ще изживее живота си.

Лили е студентка в първи курс в УНСС, когато се записва на кастинг за предаването Фермата. Продуцентите на хитовото риалити са впечатлени от борбения дух и желанието й да възвърне на българите нужното родолюбие и познаване на българските традиции, което в нейните очи все повече липсва. Гласовитата певица се превръща и в един от най-обичаните от публиката участници.

Я кажи ми, облаче ле бяло е емблематична за Лилия Семкова песен – изпълнява я почти всяка вечер по време на престоя си във Фермата.

„След като отпаднах от предаването, получих страшно много съобщения в социалните мрежи. Бях изненадана, че толкова много хора ми пишат и то все положителни неща. Във всяко второ съобщение имаше и молба да запиша Облаче ле бяло. Тогава реших, че трябва да го направя, за да зарадвам всички тези мили хора, които са отделили от времето си да ме поздравят, окуражат и демонстрират уважението си към мен.“, развълнувано сподели Лили.

Аранжиментът  на Я кажи ми, облаче ле бяло е дело на Русан Урманов, а смесването и мастерингът - на Калин Георгиев. Двама талантливи музиканти също имат ярко присъствие в песента – Недялко Недялков (кавал) и Росен Парлапанов (пиано).

Песента вижте ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !