Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Кралица Елизабет натоварва Меган с още задължения

отпечатай новината

20.12.2018 09:15 | Видян 2341 пъти

Кралица Елизабет натоварва Меган с още задължения

Кралица Елизабет Втора планира да предаде някои от своите задължения на жената на внука си Хари – Меган Маркъл. По този начин тя ще стане по-отговорна кралска особа.

Въпреки че са женени едва от май, Меган вече умело командва Хари, дори го е променила до такава степен, че той и брат му имат противоречия заради нея. Според британските медии, ангажирайки я с повече работа, кралицата цели да „обуздае“ свободолюбивия ѝ нрав.

Очаква се графикът на херцогинята на Съсекс да бъде променен през февруари 2019 г., само месец преди тя да роди.

По информация на Daily Mail кралица Елизабет Втора се опитва да се сближи с Меган, но и да облекчи ежедневието си. Затова миналата седмица тя се е срещнала с внука си и бременната му съпруга на по чаша чай в Бъкингамския дворец, за да обсъдят заедно с какво Меган може да ѝ помогне. Най-вероятно тя ще подкрепи работата на някои благотворителни организации.

Освен Маркъл, с нови отговорности ще се сдобият още Уилям и Кейт.

Кралицата все повече иска други членове на кралското семейство да поемат нейните патронажи, включително и принц Уилям и Кейт Мидълтън, така че не е изненада, че Меган ще получи своето.

Междувременно бащата на херцогинята продължава да обикаля из медиите и да разказва, че многократно се е опитвал да се свърже с Меган, дори ѝ пишел непрестанни есемеси, но тя не му отговорила нито веднъж.

tialoto   

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !