Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мария и Рачков по-влюбени от всякога

отпечатай новината

20.12.2018 11:34 | Видян 2168 пъти

Мария и Рачков по-влюбени от всякога

Истински ренесанс в любовта изживяват Мария Игнатова и Димитър Рачков, видя HotArena. Близки до звездната двойка издават, че водещите на "Господари на ефира" се държат като влюбени тийнейджъри, а едногодишната им раздяла само спомогнала за разпалването на страстта помежду им.

Доказателство за възродената романтика в отношенията на блондинката и комика са последните им общи снимки от коледното тържество на продуцентската компания на Маги Халваджиян, от която и двамата са част вече дълги години.

Мария и Рачков за първи път от много време не се притесняваха да демонстрират близост и с грейнали усмивки позираха за снимки заедно със свои приятели и колеги. Клюките, че двойката очаква бебе, са разбити на пух и прах от стройната фигура на Мария, която сияе в прилепнала черна рокля с пайети по последен писък на модата. Актьорът го раздаде по-неглиже и се появи на купона по тениска, но това не му попречи да стои гордо до елегантната си половинка.

"Не чакайте бебе в това семейство. И те като Стефан и Гала са си обещали от тук насетне да се радват само и единствено един на друг. И двамата имат наследници от предишните си връзки. Приоритет освен работата им е да пътуват, да се забавляват и просто да бъдат щастливи заедно“, развърза езика си тяхна близка пред "България Днес", пожелала анонимност.

По традиция коледното парти се състоя в дискотеката на Кремена Халваджиян, а освен Митко и Мария на купона присъстваха Зуека, който също беше дошъл с жена си, както и Алекс Раева, Ненчо Балабанов, Румен Угрински и Джуди Халваджиян.   


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !