Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Мая Илиева с дрехи за над милион

отпечатай новината

21.12.2018 11:19 | Видян 3409 пъти

Мая Илиева с дрехи за над милион

Маркови рокли, поли, кожени якета и палта за близо 1 милион има в гардероба си ексцентричната Мая Илиева – една от най-известните вдовици на гръмнати наркобосове у нас.

Сред тоалетите на Мая нямало нито един родно производство. Единствената конфекция с етикет ТПК Рила Илиева пазела като реликва. Грозноватото палто имало сантиментална стойност за нея, тъй като й било спомен от първата й среща с покойния й мъж – Жоро Илиев.

„Веднъж пих кафе със съпруга ми . . . Кафенето беше евтино и неприятно, а кафето безвкусно и хладно. Но съпругът ми беше млад и красив и аз го обичах ужасно много. В тази сутрин носех старото си палто, което мразех толкова много, че обвинявах него за всичките си неволи в живота. Караше ме да се чувствам грозна и дебела, а на всичкото отгоре и не топлеше. Пих гадното кафе на малки глътки и гледах мъжа си. Той ме обичаше и това личеше дори в погледа му. И аз го обичах . . . Нямате представа колко много. Мечтаех си един ден да се гледаме по същия начин, но в някой хубав ресторант, а аз да изглеждам стилна и красива, а не с гадното палто“, признавала е в миг на откровение Мая и допълва:

„През следващите години изпих стотици кафета в най-различни заведения. Имах дрехи, наистина много дрехи и почти бях изтрила спомена за онова палто, което съсипваше живота ми. Но всеки път, когато отпивах от топлата напитка, си мечтаех да нося грозното си старо палто и да пия гадно кафе, стига да съм с него. Тогава разбрах, че съм имала целия свят, а сега, когато имам пари, съм гола и беднa.“

Вече 13 години Мая летяла почти всеки месец до Милано, Лондон или Париж, където от бутикови и маркови магазини се сдобивал с дрехи, последен писък на модата. Не е тайна, че роклите са любимите й одежди, а любовта към черния цвят и лепна прякора Черната вдовица. В гардероба си тя кътала над 300 луксозни модела рокли – всичките до един на популярни дизайнери от цял свят.

Скъпите парцалки, прилежно подредени в отделна стая в дома на вдовицата в Панчарево, възлизали на стойност над 1 милион лева. Голяма част от роклите стрували по над 10 бона, като цената им била продиктувана от факта, че били произведени не повече от 5-10 модела, пише Уикенд. 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !