Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Стан Яневски стана здравеняк

отпечатай новината

21.12.2018 12:35 | Видян 2574 пъти

Стан Яневски стана здравеняк

Серията филми за Хари Потър приключи преди 7 години, но магията не е свършила. Чрез продължението Фантастични светове Дж. К. Роулинг представя нови истории и кара феновете да си загубят ума по младия сексапилен Дъмбълдор.

В тематичния парк The Wizarding World може да се насладите на невероятно интерактивно приключение с Butterbeer и да си вземете магическа пръчка от Оливандър. Потърманията стига дори до Бродуей, където „осмата“ книга Harry Potter and the Cursed Child се изкупува за минути.

Ако това не ви е достатъчно, може да последвате актьорите и в социалните мрежи, където да видите магията на промяната. Актьорът изиграл нескопосания Невил Лонгботъм, сега е красив младеж, за когото много фенки съжаляват че се е оженил. Момчето изиграло Дийн Томас сега е хубав мъж, а момичето изиграло Падма Патил е търсен модел.

Годините са пощадили и още един герой от поредицата – Стан Яневски, който изигра Виктор Крум – здравенякът от България, който участва в Harry Potter and the Goblet of Fire. Най-вероятно го помните като гаджето на Хърмаяни на бала. В Инстаграм Стан показва прогреса си във фитнеса, който е наистина забележителен. Когато последно го видяхме, не можахме да го познаем, той е наистина „нацепен“.

Модерния Виктор Крум блъска във фитнеса, докато модерния Хари Потър е пуснал шкембе зад бюро в Министерството на магията.

В реалния живот, Стан е точно обратното на героя си в Хари Потър, пишейки мотивиращи статуси като: "#най-доброто предстои. Да работиш здраво за успеха, винаги се награждава с величие накрая, #повярвай във възможностите си и ще постигнеш повече отколкото мислиш, че можеш."

В интервю за ILiveInDallas.com, Стан обяснява за разликата между него и героя си: „той не говореше много и не беше добър с хората. Аз съм точно обратното, обичам да съм сред хора. Обичам да слушам историите на различни хора и да осъзнавам колко цветен е живота“.

Източник: vt.co

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !