Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Любо разказва за най-тежкия период от живота си пред Вили Сечкова

отпечатай новината

13.03.2009 12:30 | Видян 5919 пъти | Гласували 2

Любо разказва за най-тежкия период от живота си пред Вили Сечкова

В съботния брой на „Градски легенди” зрителите на TВ2 ще видят специалното участие на Васил Найденов. Живата легенда на родния поп ще разкаже защо не прави вече видеоклипове, по каква причина напусна комисията към Министерството на културата, на която беше член и какви са новите проекти, върху които работи.
Певецът вече отказва да пее в телевизионни студия, но специално за Вили и публиката на „Градски легенди” той изпя акапелно части от най-големите си хитове.
Интервюто на Тони Стефанов пък ще бъде с певицата Йоана Козева. Поводът за него е острото несъгласие на Йоана с един от материалите на светския ни експерт. Екипът на предаването даде право на отговор на певицата. Дали тя е обидена от информация, свързана с нея, ще стане ясно тази събота от 22.00 часа в ефира на TВ2.

Неделен гост на „Градски легенди” е певецът Любомир Киров, познат и до днес като Любо от „ТЕ”. Дразни ли се, че още го свързват с бившата му група, какво мисли за новите им песни и вокалистката Преслава Пейчева ще разберем от предаването на 15 март (неделя) от 22.00 часа.
Пред Вили Любо разказва и за един от най-трудните моменти в живота си, отношенията му с половинката му в „Пей с мен” и смисъла от музикалните риалити програми. За да демонстрира уменията си да рисува, възпитаникът на Художествената академия се зае и с мисията да нарисува асистента на Вили - Марсел.

Гост на Антон Стефанов пък ще бъде Крум Савов. Спортният журналист ще разкаже в какво се корени скандалът му с Венета Райкова и защо напусна „Нова телевизия”.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !