На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Иванчева извън ареста: Малтретираха ни

отпечатай новината

23.12.2018 09:58 | Видян 2308 пъти

Иванчева извън ареста: Малтретираха ни

"Това е перверзия, прокуратурата да държи толкова да сме затворени. Никога няма да си позволя да наруша домашния арест и да се върна там, където ни малтретираха и унижаваха." Това заяви Десислава Иванчева в първия си коментар извън ареста.

Отстранената кметица на столичния район "Младост", заместничката ѝ Биляна Петрова и бившият кмет на района Петко Дюлгеров бяха задържани в центъра на столицата на 17 април с белязани пари. Днес Иванчева и Петрова напуснаха ареста на ул. "Майор Векилски" с патрулка на столичното 7-о районно управление на полицията, която ги откара до домовете им. Тримата остават под домашен арест.

Иванчева бе посрещната с букет цветя от съседи. Призна, че я е страх да не се върне в ареста, защото прокуратурата не е оттеглила искането си за това. Решението на Апелативния специализиран съд се очаква след празниците.

"Това е един лош и лъжовен свят. Много неща разбутахме, например откраднатите 14 апартамента от времето на Борисов като кмет, пуснахме ги на прокуратурата, разследване няма", каза отстранената кметица, цитирана от bTV, но подчерта: "Не обвинявам никого".

Тя допълни, че няма угризения за свършената от нея работа и ще съди експертите, изготвили докладите по делото.

„Прокуратурата излъга, Гешев каза, че сме броили парите, а г-жа Петрова си ги била сложила в чантата, оказа се, че няма такова нещо. Смаза ме, че може такива хора да не направят правилните експертизи”, допълни Иванчева.

Снимка:бТВ

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !