Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Хайде и Член Първи, Борисов и Доган

отпечатай новината

27.12.2018 09:03 | Видян 1512 пъти

Хайде и Член Първи, Борисов и Доган

Ние нямаме нужда от права - с нов закон, по волята на ГЕРБ, в която първият партиен и държавен ръководител се избира със 100% от гласувалите, ще ни конфискуват имуществото и да сме неосъдени, въпреки че по Конституция частната ни собственост уж е неприкосновена, а тя е основата на капитализма. Нямаме нужда дори и от избори, както разправя вчера Бай Доган, почетният лидер на "правата и свободите", понеже щели да нарушат стабилността (на бедността, беззаконието и корупцията), в която тъй щастливо си живеем. Пък най-хубаво било да сберем всички мафии в един "програмен кабинет", сякаш сегашния няма програма.

Предлагаме при това положение да вземем направо да върнем Член Първи за ръководната роля на Партията, който спря да действа на 14 декември 1989 г., та Петър Младенов аха да повика танковете да дойдат. С една незначителна корекция: вместо БКП, в стария текст, който идеално си върши работа и днес - като "Ръководната сила" да се запише ГЕРБ, а в "тясно братско сътрудничество" - вместо БЗНС - да се впише ДПС. Понеже от вчера, Игнажден - деня, по който се познава бъдещето,  с речта на Доган вече е доказано - той е същинският коалционен партньор на това управление. Патриотите са само гарнитура - боб, лютеница и пържени картофи, както си е по рецептурника на Балкантурист. Ще ги изпапкат, когато си решат.

А ние, останалите, да спрем да се лъжем, че живеем в демокрация, в която са ни гарантирани някакви права като справедливост или избор. Че и третото право - на свобода на словото е отнето чрез НАП - бухалката на данъчните се размахва над всеки, който дръзне да се обади в общественото пространство - човек или медия.

Има една само вероятност, която се пропуска. Ами, ако на ръководените им писне от подигравките на ръководещите и решат 2019 г. да се превърне в новата 1989 г., защото най-накрая им е светнало, че ги правят на маймуни, ама не с идеална цел? Възможно ли е при това положение някой да гледа като Тодор Живков на 10 ноември - по народному - "като треснат от Катюша" (или от Ф-16)? И кой ще бъде този някой - ББ или АД (каква само абревиатура се е оформила)?

Възможно ли е всъщност речта на Доган да е поредният трети епизод от сериала с Боянските ливади през 1992 г., след които се роди "програмният кабинет" Беров, и с раздаването на "порциите" от нарочно врътнат видеозапис през 2009 г., благодарение на излъчването на който на власт дойде Борисов? И в двата случая, уж за доброто на партньора, му се скрои капа в стил Иван Грозни: "Аз те породих, аз ще те и довърша".

Ще поживеем, ще видим....

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !