Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Розмари разкара немския си годеник, събраха се с Ричи

отпечатай новината

27.12.2018 13:44 | Видян 2142 пъти

Розмари разкара немския си годеник, събраха се с Ричи

Макар че треньорът огорчи красавицата по време на престоя им в Къщата, тя намери сили да му прости и с днешна дата двамата са добри приятели. Нещо повече – риалити звездите са неразделни, а това накара феновете им да заподозрат, че ги свързва нещо повече от топли другарски чувства, пише Уикенд.

Рози и Ричи си допаднаха още в Къщата на Големия брат, а закачките им под завивките дълго се обсъждаха и от съквартирантите, и от зрителите. Манекенката твърди, че има гадже в Германия, но напоследък прекарва повече време с инструктора, отколкото с немеца. Запознати издават, че тези дни дългокраката брюнетка и мускулестият треньор заминали за Солун, където се отдали на дълги романтични разходки и предколедно пазаруване.

На снимките, публикувани в социалната мрежа, те изглеждат истински влюбени, а почитателите им ги подкрепят. „Браво! Много сладка двойка сте!”, коментират приятелите им. Не става ясно какво се е случило с германския годеник на Розмари, защото тя изобщо не говори за него. По всяка вероятност отношенията им не са се развили добре именно заради флирта й с Ричард , който започна в ефира на Нова тв.

Доскоро Величков твърдеше, че няма време за сериозна връзка и предпочита да гради бизнес, но чаровната Тишер успя да му влезе под кожата. Негови близки твърдят, че той дълбоко съжалявал за издънките си във ВИП Брадър и се стараел да се реабилитира в очите на моделката. Тя също много го харесвала и бързо му простила прегрешенията от близкото минало.

Ричард се хвали, че сега има много повече клиенти във фитнеса и даже си е вдигнал тарифата.

Дали от връзката на риалити звездите ще излезе нещо сериозно, предстои да разберем. Манекенката е с 9 години по-възрастна от фитнес инструктора, макар че визуално разликата в годините им не й личи. Тя вече се замисляла за семейство и деца, докато Ричард предпочитал първо да стане милионер и тогава да създава наследници. Той кроял план да се захване със строителен бизнес, но не е ясно дали има потенциал да го реализира.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !