Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Деми Ловато: Благодаря на Бог, че съм здрава

отпечатай новината

28.12.2018 10:50 | Видян 1225 пъти

Деми Ловато: Благодаря на Бог, че съм здрава

"Искам да благодаря на Бога, че опази живота и здравето ми!". Това написа Деми Ловато в своя официален профил в Instagram. Пускайки серия от емоционални постове в социалната мрежа, тя разказа повече за трудностите, които е срещнала през 2018 г.

Певицата, която това лято бе приета в болница заради свръхдоза, благодари на феновете за подкрепата и разкри, че скоро няма да може да се качи на сцената, защото й трябва време, за да се справи със зависимостта към наркотиците. "Винаги ще съм ви благодарна за любовта и подкрепата през последната седмица и преди нея", каза тя.

Изпълнителката поясни, че не бърза да възобновява участията си, защото в момента здравето й е най-важно и трябва да се съсредоточи върху него.

"Аз обичам моите фенове и мразя таблоидите", посочи още Ловато и предупреди нейните над 70 хил. последователи в Twitter и Instagram да не вярват на всичко, което медиите пишат за нея.

"Един ден ще ви разкажа всичко. Няма да скрия нищо от вас. Сега обаче искам само да ви кажа, че съм добре, трезва съм и съм безкрайно щастлива, че съм жива", написа още Деми Ловато.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !