Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Wosh MC: С Мария се разделихме

отпечатай новината

28.12.2018 15:10 | Видян 2025 пъти

Wosh MC: С Мария се разделихме

Стефан Иванов, известен с артистичния си псевдоним Wosh MC, разказва какво се случва в живота му след участието и победата в Биг Брадър Мост Уонтед.

Рапърът споделя, че ако му предложат трети път да участва във формата, най-вероятно пак ще приеме. Второто включване в риалитито е било още по-интересно за него, но и по-тежко. Wosh разказва пред Галерия, че ако навън си тъжен, то в къщата чувството се увеличава десетократно.

За един месец почти не е спал, тъй като вътрешно се терзаел относно това как го възприемат близките му и как го виждат навън. Именно защото е много емоционален, майка му го е попитала преди влизането му дали е сигурен, че иска да си причини подобно нещо. Неслучайно заради родителите си пропуска финалното парти.

„Исках да се прибера, да видя майка ми и баща ми и да ги целуна. Целият ми живот е парти и не мога непрекъснато да ходя по купони. Близките ми са по-важни. Родителите ми се гордеят с мен и с представянето ми. Със сълзи на очи ми го казаха“, отсича той.

В шоуто приятелката му Мария заяви, че основен проблем във връзката им е възрастовата разлика. А Wosh сега допълва: „Заради този проблем с нея вече не сме гаджета, но сме си много добри приятели. Това са нормални неща. Поддържаме контакт всеки ден, обичаме се чисто приятелски и се надяваме на нещо по-добро“.

Случило се е преди влизането му в Къщата, но сякаш той се е надявал, че нещо в последствие ще се промени. „Сълзите ми вътре бяха насочени към нея, защото тя ми е най-близкият човек. Дори и да сме с други хора, Мария ще си остане най-близката ми. Основната ми липса беше тя. Към нея се обръщам, когато имам проблем. Тя е целият ми свят“, споделя още музикантът.

На въпроса дали е готов да се впусне в нова връзка, Wosh отговаря, че е, стига да има любов. От 15 години е готов да стане баща, но хората покрай него не му вярват. Но и не бърза, тъй като това не зависи само от него.

„Между другото, получавал съм предложения от две момичета да им направя деца и те щели да си ги гледат. Казват ми, че съм най-великият човек на света и искат дете от мен. Страшно шантаво, нали? Но е истина…“, разказва още Wosh.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !