Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Ето го новия дом на Златка и Благо

отпечатай новината

28.12.2018 17:12 | Видян 4423 пъти

Ето го новия дом на Златка и Благо

Златка Райкова и Благой Георгиев скоро ще се пренесат в новия им луксозен дом в Иваняне, което се превръща в новото предпочитано място на богатите.

Докато двамата бяха в Къщата на Биг Брадър, работници довършиха апартамента им и най-вероятно ще се нанесат в скъпия комплекс до Банкя след празниците. Жилището е цели 200 квадрата, а спалнята 40 кв. м. От предоставените ексклузивни снимки специално за в-к Галерия се вижда как работниците внасят в дома огромен лъскав полилей, който след проверка се оказа на италиански дизайнер и е на стойност 12 000 лева.

В двора има и басейн. Златка споделяла пред близки, че много държи новият й дом да има красива градина, защото би искала там децата им с Благой да тичат на воля.

Луксозният дом е купен с част от хонорара на Златка от шоуто Като две капки вода. „Най-разумната инвестиция в недвижим имот, която съм правила в този живот“, сподели преди време блондинката. Благой най-вероятно също е инвестирал в жилището, предвид това, че остава без дом. Говори се, че за скъпарското обзавеждане Златка е изтеглила и кредит, който възнамерява да погаси както с нейния хонорар от Биг Брадър, така и с този на Джизъса…

Благо пък продава луксозното си имение в Горна баня, но все още търси мераклия да се сдобие с него.

Двамата били силно разочаровани, че се класирали едва на пето място в Биг Брадър. Поради тази причина двамата не се явили и на финалното парти.

Снимки вижте в Галерията!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !