Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бориса Тютюнджиева: Искам сватба в чужбина и съм готова за деца

отпечатай новината

30.12.2018 13:26 | Видян 2746 пъти | Гласували 1

Бориса Тютюнджиева: Искам сватба в чужбина и съм готова за деца

Моделът Бориса Тютюнджиева се скри от светлините на прожекторите и старателно криеше личния си живот след раздялата си с продуцента Андрей Арнаудов. За изненада на мнозина тя се похвали в социалната мрежа с красив годежен пръстен с диамант и докато всички се чудеха от кого е той, красавицата проговори за новата си любов и бъдещата си сватба, узна HotArena.

„С приятеля ми Марио сме заедно от три години и половина. Той е на 30 години, много сериозен и амбициозен човек. Сега завърши магистратура по недвижими имоти, банки и финанси в Американския университет по съвместна програма с Бокони. В същото време работи здраво, защото има частен бизнес. Много е интелигентен. Умишлено го държа настрани от медиите, защото са писали страхотни гадости за мен и затова ми се ще да го опазя“, признава Бориса пред Галерия.

С Марио всъщност се познават от съвсем малки. Родителите им били близки приятелски семейства и те ходили заедно на почивки и екскурзии, празнували Нова година. В един неочакван момент приятелството им от детството прераснало в любов. Свалката става на родното Черноморие. 

„Заминахме на екскурзия до Флоренция, с което го изненадах за неговия 30-и рожден ден, и там моят приятел ми предложи брак с красив пръстен с диамант. Беше абсолютно неочаквано, а той е искал да бъдем наистина на специално място, за да ми поиска ръката. Беше изключително романтично. 

Качихме се по стръмни стълби на върха на катедралата Санта Мария дел Фиоре, откъдето се разкрива изумителна гледка към града и площад Дуомо, и там горе Марио падна на коляно и ме попита дали искам да стана негова съпруга. Бях толкова шокирана, но веднага казах „да“. Туристите около нас ни гледаха, снимаха, превърнахме се в истинска атракция. От там нататък целият ни ден беше приказен“, разказва Бориса.

Сватба ще има, но не са решили кога. Тютюнджиева си пада по по-бутиковите събирания в тесен кръг. „Затова ми се иска, когато дойде време за сватба, да е с най-близките ни хора на много красиво място някъде в чужбина, може би Италия. От друга страна, Марио има голямо семейство, над 40 човека, така че все още не сме решили точно как ще изглежда най-щастливия ден“, отсича красавицата.

Наясно е каква иска да бъде роклята й – изчистена и нежна, с малко дантела, но без камъни, обръчи и пищни украси. 

„Вече съм на 28 и съм готова да имам бебе, но това е Божа работа. По-важното е, че съм намерила човека, който искам да е баща на децата ми.Оттам нататък, когато стане и колкото дойдат – едно, две или три“, категорична е Бо.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !