На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Нина Добрев качи семейството си на Витоша

отпечатай новината

31.12.2018 12:00 | Видян 1830 пъти

Нина Добрев качи семейството си на Витоша

По време на визитата си у нас холивудската звезда с български корен Нина Добрев успя да се качи на Витоша.

Там актрисата, известна най-вече с ролята си на Елена Гилбърт в Дневниците на вампира, се разходи със семейството си. 29-годишната красавица не пропусна да сподели няколко снимки в социалните мрежи.

„Беше фантастична ваканция“, написа към кадрите Нина, а по неофициална информация си е тръгнала от България още в сряда вечерта.

Междувременно фенове на актрисата останаха разочаровани, тъй като са чакали пред дома на баба й и дядо й за автографи и среща с нея, но такава не се е осъществила.

„Изключително разочарована съм от теб. Няколко дена разиграваш пет фена пред къщата на баба ти и дядо ти! Заслужаваш другия път да отидем 50 човека и да викаме на улицата. Баща ти слиза и ни лъже. Майка ти и тя се прави на дръж ми шапката. Толкова груби, невъзпитани хора. Братовчедите ти ни гонят и махат като някакви абсолютни простаци. Ти си родоотсъпничка, Нина.“, заяви ядосана почитателка на Добрев.

Актрисата се завърна на родна земя за коледните празници за първи път от няколко години насам. Чаровната брюнетка е коментирала неведнъж, че се чувства изключително близка със своите баба и дядо, които живеят в София.

Снимки може да видите ТУК!

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !