Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Поли Генова разкри пола на бебето

отпечатай новината

02.01.2019 09:02 | Видян 1980 пъти

Поли Генова разкри пола на бебето

Поп звездата Поли Генова разкри, че е бременна с момче.

Това изпълнителката на If Love Was A Crime направи по време на свое интервю за bTV. На въпрос от страна на телевизионния водещ Александър Кадиев дали би разкрила пола на първия си наследник, тя му отвърна „Е, не е като твоето“. Синът на Катето Евро отглежда дъщеричка, която се появи на бял свят през 2015 г.

Според прогнозите, Генова ще гушне бебето през пролетта. Бременността е и сред основните причини певицата да се оттегли от менторския си стол в Гласът на България, след като бе част от журито в продължение на два сезона. Нейното място в риалити формата зае Михаела Филева.

За таткото на бебето не се знае много, което не е изненадващо, предвид че Поли от край време крие подробностите около личния си живот в пълна тайна. За него е известно единствено, че е чужденец, като Генова разкри, че корените му го свързват с Холандия, а не с Филипините, каквито бяха слуховете доскоро.

Двамата са заедно вече повече от година, а познанството им датира от преди две. Бъдещите родители се срещат на наградите на БГ Радио в Благоевград. Генова разкри, че заедно с мъжа до себе си говорили неведнъж за евентуално включване от щъркела, но не били планирали бременността.

„Имам огромното щастие той да се съгласи да дойде да живее при мен в България. Моят избор е такъв. Искам да остана да живея в България, защото тук се чувствам по-добре“, обясни пред bTV още звездата, като допълни, че не се вижда скоро в бяла рокля.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !