Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Никита Джонсън дундурка бебе за празниците

отпечатай новината

02.01.2019 13:36 | Видян 1773 пъти

Никита Джонсън дундурка бебе за празниците

Никита Джонсън определено умее да поднася изненади, дори когато не е в Къщата на Биг Брадър. Часове преди да посрещне Новата година тя празнува и своя рожден ден, а за изненада на феновете си се оказа и с бебе в ръце.

И преди някой да реши, че бебето е на атрактивната брадърка, поясняваме, че наскоро нейната най-добра приятелка е родила, а Никита е една от първите, които са имали възможността да се порадват на новороденото момченце.

„Тъкмо бях се настроила за равносметката си от изтичащата година. Какво да оставя в 2018 и какво да взема с мен в 2019... когато моята най-добра приятелка, току що родила малкия си син, ме остави да се порадвам на малкото човече”, споделя Джонсън в личния си фейсбук профил. И добавя:

„Осъзнах, че равносметка няма да има защото така или иначе живота е като магическа торба, в която всеки бърка, но не знае точно какво ще извади.

Ще има много неочаквани изненади, шансове и възможности, а от нас зависи как ще ги използваме. Всеки има своите проблеми – на някого хлябът му е твърд, на друг – диамантите му са малки а на трети - всичко му е по мярка. Най-важното е да можем да ценим това което имаме. Да ценим живота. Новата година има 365 нови дни, нека да ги напълним с нещата които не направихме изминалата година...с думите които искахме да кажем но не успяхме...с помощта която не предложихме на нуждаещия се, с любовта която не показахме на себе си и на всички около нас които обичаме.”

Припомняме, че преди месец Никита участва за втори път в риалити формата Биг Брадър, където излезе на крачка от финала. При първото си участие тя спечели безапелационно шоуто, а сега малко не й достигна да повтори успеха си.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !