От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Селена плаща по 300 долара на час за пилатес

отпечатай новината

02.01.2019 16:54 | Видян 1869 пъти

Селена плаща по 300 долара на час за пилатес

Ако искате да изглеждате като Селена Гомес, пригответе си по 300 долара на час. След здравословните драми, които преживя певицата, тя полага сериозни грижи, за да изглежда добре.

26-годишната звезда неотдавна бе хоспитализирана заради болестта лупус и дори ѝ бе трансплантиран бъбрек, за да оцелее. След това хубавицата се бори с депресия и преди месец се завърна у дома, за да се фокусира върху „психическото и физическото си здраве“, пише ENews.

„Селена си е у дома и се чувства добре, обградена от приятелите и семейството си. Тя е здрава и се чувства щастлива. Селена залага много на класове по горещ пилатес. Те ѝ помагат да детоксикира тялото си и да го оформи, както тя иска“, разкри близък до Селена пред медията.

Според него тренировките на брюнетката се провеждат в студио с много висока температура, придаваща ефект на сауна на цялото упражнение. Осветлението в него било слабо, а освен със собствено тегло, участниците ползвали и ластици и други допълнителни тренировъчни предмети.

Горещината помагала на звездата да се освободи от токсините, стреса и да подобри гъвкавостта си. За това удоволствие тя плащала по 300 долара на час.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !