Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Кристиан Костов дава тон за песен в риалити в Китай

отпечатай новината

04.01.2019 10:35 | Видян 1382 пъти

Кристиан Костов дава тон за песен в риалити в Китай

Кристиан Костов ще влезе с песен на уста в култовото риалити предаване Singer, излъчвано в Китай. Певецът, който ни даде повод за национална гордост с второто си място на „Евровизия“ през 2017 г., е единственият чуждестранен гост в шоуто, като участието му бележи третата година, в която световна звезда огрява ефира в азиатската страна.

През 2016 г. на сцената на Singer се качи казахстанският певец Димаш Кудайберген който си завоюва среброто. Миналата година пък трофеят отиде в ръцете на номинираната за „Грами“ R&B звезда Джеси Джей. Дали Костов ще се пребори за първото място, ще разберем от 11 януари, когато ще стартира предаването в Китай. Очаква се епизодите да се проточат до април. В тях отличникът от X Factor е промотиран като български певец.

Към азиатската страна Костов замина още в първите часове на новата година. Стотици фенове посрещнаха изпълнителят на Get It на терен, като настоятелно се редяха на опашка за селфи и автограф. Със стъпването си на терен, Крис веднага се захвана за работа, като промоционалното видео, с което ще бъде обявено участието му в Singer 2019 е вече заснето и се очаква да направи премиерата си съвсем скоро.

Междувременно навръх Нова година руският Първи канал включи Костов в празничната си програма. Там той блестя с изпълнението си на Beautiful Mess. Певецът бе позициониран пред елха на открита пързалка в Москва. Около него със съчетание на леда впечатли шампионката по фигурно пързаляне Евгения Медведева. Припомняме, че именно на фона на тази песен тя танцува и в рамките на галавечерта на Гран при “Скейт Канада” в края на октомври.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !