Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Кевин Харт отново аут от Оскарите

отпечатай новината

07.01.2019 10:03 | Видян 1358 пъти

Кевин Харт отново аут от Оскарите

Церемонията по връчването на статуетките Оскар най-вероятно ще се проведе без водещ. До това се стигна, след като Кевин Харт се отказа от поста за втори път в рамките само на месец. В петък комикът и Американската филмова академия изявиха желание отново да се сработят за бляскавата вечер, а в ролята на посредник влезе водещата Елън Дедженеръс.

Въпреки това обидени от опцията Харт да се завърне на позицията останаха чернокожите представители на LGBTQ общонстта. Причината – комикът не е правил филм с актьор с различна сексуална ориентация. Според позицията им, цитирана от The Hollywood Reporter, комикът никога не е заявявал и подкрепата си към цветнокожите актьори.

По думите на недоволните, в Холивуд се поражда порочна практика, в която когато един чернокож актьор е обвинен в хомофобство, той веднага се обявява жертва на расизъм. Именно това афиширал, според тях, и Харт.

Самият актьор окончателно призна, че няма намерение да води оскарите. Въпреки това той не коментира нападките по негов адрес. Вместо това той изтъкна, че не иска да отвлича вниманието на зрителите от „главните герои“ на церемонията – номинираните филми и актьори. Оставало и прекалено малко време до заветната вечер, което правело подготовката му на практика невъзможна.

Така, филмовата академия за пореден път остана без водещ за връчването на наградите си. Според слуховете, големите звезди, които биха могли да изнесат на гърба си шоуто и да привлекат нова, по-млада аудитория, каквото е желанието на кино институцията, не са съгласни да заемат поста. Причината – всички, включително и публиката, ще знаят, че те са били „резервния вариант“.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !