Радо Шишарката стана баща

Радо Шишарката отново е баща, при това на достолепната...

28 лв. е чадърът, още от 5 до 20 лв....

Въпреки пиар опитите да компенсира заслужения негативизъм...

Мъжът на Антония Петрова ще присъства на раждането

отпечатай новината

07.01.2019 12:20 | Видян 653 пъти

Мъжът на Антония Петрова ще присъства на раждането

По-малко от десет дни преди да гушне първородния си син, Антония Петрова призна, че съпругът й Ивайло Батинков ще присъства на раждането. Предвид медицинския му бекграунд, това няма да е стресиращо преживяване за мъжа до нея, категорична е Мис България 2009, като допълва, че ще се чувства значително по-спокойна, ако избраникът й държи ръката в заветния момент.

Бъдещите родители вече са се спрели и на име. Въпреки че по план моделът трябва да роди около 17-и януари, бебето няма да се казва Антон (тогава се празнува Антоновден – б.а.). Чаровната блондинка отказва обаче към момента да издаде на какво име са се спрели с Батинков. Всичко около посрещането на бебето също е готово – стаята за мъника е подредена, а Петрова вече е подготвила и чантата, с която ще отиде към родилното, когато настъпи моментът.

"Всички лекари казват, че бебето е доста голямо, добре оформено и вече иска да излиза и може би ще се случи по-рано. В тази връзка не съм решила дали ще бъде естествено, или със секцио - искам самото бебе да си прецени. Ако има всички предпоставки за нормално, хубаво раждане, със сигурност няма да проявявам капризи и да искам секцио, но пък ако има и най-малко нещо, заради което лекарите преценят, че е необходимо секцио, веднага ще направим", сподели Петрова пред dir.bg.

Тя признава още, че няма търпение и да потегли на първата си екскурзия с бебе на ръце.

"Сметнахме, че за 9-те месеца бебето е било на 4 континента и в 17 държави", уточни тя.

Още на втория месец след раждането семейството отново ще потегли в странство, дава заявка миската.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !