Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Розмари скандализира с отрязана свинска глава

отпечатай новината

07.01.2019 11:19 | Видян 1847 пъти

Розмари скандализира с отрязана свинска глава

Риалити звездата Розмари Тишер, която изгря в тазгодишния сезон на ВИП Брадър, си навлече гнева на природозащитниците. Дългокраката манекенка с българо-германски корени се снима с отрязана глава на дива свиня и пусна шеговит коментар към кадъра в социалната мрежа.

„Отвратително пошла снимка! Да се снимаш с мъртво животно е проява на лош вкус!”,  нападнаха я част от последователите й.

Въпреки критиките, които се изляха върху нея, Розмари не изтри фотото и даже допълнително разпали страстите, заявявайки, че ще продължава да носи кожени чанти, дрехи и обувки, както и да яде месо, включително и свинско. Най-верните й фенове я подкрепиха и посъветваха останалите да погледнат първо себе си, преди да съдят другите.


Шефката й Ивет Григорова също застана на нейна страна, харесвайки снимката и давайки положителната си оценка. Дали кадърът е част от фотосесия или е реализиран за забавление, не става съвсем ясно. На заден фон се вижда част от снимачна площадка, но Розмари така и не издава повече, пише Уикенд.

Междувременно се разбра, че Тишер се е върнала в Германия, където живее през по-голямата част от времето. Докато беше в България, тя възроди връзката си с фитнес инструктора Ричард Величков и двамата изглеждаха наистина влюбени. Преди Коледа дори се отправиха на романтично пътешествие до Солун и се отдадоха на романтични разходи и пазаруване.


По случай празниците инструкторът зарадвал манекенката с огромен плюшен мечок, тъй като бил стиснат и не искал да се изръсва за скъпо бижу или друг луксозен подарък. Рози и Ричи си допаднаха още в Къщата на Големия брат, а закачките им под завивките дълго се обсъждаха и от съквартирантите, и от зрителите. Тя намери сили да прости прегрешенията на треньора от Мадан и успя да му влезе под кожата.

Отношенията с германския й годеник не се развили добре след финала на шоуто и тя бързо се ориентирала към мускулестия Величков.

Доскоро инструкторът твърдеше, че няма време за романтична връзка, но впоследствие наистина хлътнал по манекенката, твърдят негови близки. Той дълбоко съжалявал за издънките си във ВИП Брадър и се постарал да не повтаря грешките си от близкото минало.

Розмари е с 9 лета по-възрастна от фитнес инструктора, макар че визуално разликата в годините им не й личи. Тя вече се замисляла за семейство и деца, докато Ричард предпочитал първо да стане милионер и тогава да създава наследници. Той кроял планове да се захване със стоителен бизнес, но надали има потенциала да ги реализира. Величков се хвали, че след участието си в риалити шоуто има много повече клиенти във фитнеса и даже си е вдигнал тарифата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !