Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кристиан Костов открива китайското Singer 2019 с Beautiful Mess

отпечатай новината

07.01.2019 14:07 | Видян 1294 пъти

Кристиан Костов открива китайското Singer 2019 с Beautiful Mess

Определяното като най-голямо музикално риалити в Азия – китайското Singer 2019, ще заложи на силно представяне от страна на Кристиан Костов за откриването си до дни. Момчето-чудо ще даде тон за песен на сезона с изпълнение на Beautiful Mess – парчето, което го изстреля на световната сцена след участието му в Евровизия през 2017 г.

Кристиан вече засне промоционалния си видеоклип и фотосесия за шоуто, в чийто предишен сезон с голямата награда си тръгна номинираната за Грами Джеси Джей. Както Монитор вече писа, на сцената на Singer 2019 отличникът от X Factor ще се качи на 11 януари. За победата той ще се бори с още 6 изпълнители.

Шоуто ще се излъчва всеки петък от 22 ч. местно време до април по Hunan Television, Mango TV. От България пък ще можем да проследим участието на Костов в официалния канал на предаването в платформата на YouTube.

Междувременно изпълнителят на Get It е в Китай в компанията и на брат си Даниел, видя Монитор. До скоро двамата работиха заедно по нова музика за Кристиан във Виена, след като той издаде дебютния си краткосвирещ албум Shower Thoughts.

Видео вижте ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !