Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Арестуваха Уейн Рууни, псувал пиян на летище във Вашингтон

отпечатай новината

07.01.2019 15:08 | Видян 1061 пъти

Арестуваха Уейн Рууни, псувал пиян на летище във Вашингтон

Английската легенда Уейн Рууни, който играе за Ди Си Юнайтед, е бил арестуван на летището във Вашингтон на 16 декември 2018 г., защото бил пиян и псувал.

Рууни се прибирал от посещение по работа в Саудитска Арабия. На летището той задействал алармата на една от вратите. Органите на реда веднага предприели действия и задържали футболиста. Той платил глоба в размер на 25 долара, както и разноски за 91 долара и след това бил освободен.

"В самолета Рууни е взел приспивателни. Тяхното смесване с алкохол води до дезориентация. В такова състояние той е бил при пристигането си. Към него са се обърнали полицаи, които са го обвинили в леко нарушение. Получил е глоба, която е платил и малко след това е бил освободен. Господин Рууни иска да благодари за коректното отношение на органите на реда", заяви говорителят на звездата.

Това не е първият път, в който футболистът има проблеми заради употребата на алкохол. През 2017 г. той бе заловен да шофира в нетрезво състояние. Заради това свое провинение Рууни получи забрана да управлява автомобил за 2 години и ще трябва да извърши 100 часа общественополезен труд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !