Театърът на Джеки Чан идва за първи...

У нас за първи път идва легендарният Кунг-фу Театър на...

Дженифър Лорънс наела стая за...

Дженифър Лорънс се омъжи за Кук Мароуни миналия уикенд, а...

Антония Петрова ражда до дни, преди термина

отпечатай новината

08.01.2019 13:20 | Видян 1069 пъти

Антония Петрова ражда до дни, преди термина

Антония Петрова и нейният съпруг Ивайло Батинков очакват своя първи наследник по-рано от предвиденото. Терминът на Мис България 2009 е на 17 януари, но тя очаква появата на бебето до дни.

„По принцип имаме дата, която е около термина, обаче ще видим. Всички лекари казват, че бебето е доста голямо, добре оформено и вече иска да излиза и може би ще се случи по-рано. В тази връзка не съм решила дали ще бъде естествено, или със секцио – искам самото бебе да си прецени. Ако има всички предпоставки за нормално, хубаво раждане, със сигурност няма да проявявам капризи и да искам секцио, но пък ако има и най-малко нещо, заради което лекарите преценят, че е необходимо секцио, веднага ще направим“, разкри Антония в интервю пред Dir.bg

Иначе датата 17 януари не е избрана случайно.

„Консултирали сме се, но първо ние си я избрахме. Все пак мисля, че ще стане по-рано от 17-и. Просто с Ивайло се запознахме на 17-и март, когато е рожденият ден на баща му и на сестра му, а той има една особена връзка с баща си, който е починал преди години. И той самият смята, че срещата ни точно на тази дата е съдбоносна. И двамата намерихме голямата любов, която сме търсили през годините, но не сме я срещали. И тъй като Ивайло няма деца и никога не е бил женен, на мен за първи път ми се иска да имам дете от мъж, много бързо ни се случиха всички неща – бебето ни е планирано и се случи веднага, когато го поискахме. Знаете колко е трудно в момента, в нашето съвремие, и как хората години наред правят опити. Наистина сме благословени с това, че го пожелахме и веднага се случи. Всякакви такива неща ни се случват на 17-и. На 17 юни се оженихме и затова, когато стана въпрос за януари – горе-долу определихме да бъде около 17-и, което пък е Антоновден“, казва още Петрова.

Тя разкри, че вече са избрали и име за бебето, като няма да бъде Антон и производните му. Таткото пък ще присъства на раждането, самата Антония споделя, че ще бъде по-спокойна с мъжа до себе си.

Източник: Monitor
Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !