Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Катето Евро пак влиза в тв кухня

отпечатай новината

09.01.2019 09:37 | Видян 1579 пъти

Катето Евро пак влиза в тв кухня

Катето Евро пак ще върти черпака от телевизионния екран. Тя е новият водещ на втория сезон на кулинарното предаване „Бързо, лесно, вкусно: Храна за душата“ на БНТ1.

От 14 януари, всеки ден от понеделник до четвъртък в 17 часа, зрителите ще имат възможност да надникнат в нейната кухнята, ще научат уникални рецепти и малки домакински хитрости, а перфектната къщовница ще споделя и любопитни семейни истории.

Евро има опит с готвене пред камера. Докато водеше обедното предаване на TV7 “Усещане за жена” тя успешно си партнираше пред котлоните с титуляра шеф Петров. Участвала е и в риалитито „Черешката на тортата“ по Нова тв, има и издадена кулинарна книга „тетрадка за рецепти и спомени“.

За новото си тв предизвикателство по БНТ тя споделя, че списъкът на кулинарни изкушения, които е приготвила за зрителите, включва многобройни предястия, разядки, супи и основни блюда. Главен герой в нейните рецепти е месото, което тя обожава, но най-голямата слабост на Катето Евро в кухнята остават сладкишите.

“Храна за душата” е тематична поредица на „Бързо, лесно, вкусно“, която стартира в ефира на БНТ1 през есенния телевизионен сезон на 2018-та с водещи Елена Петрелийска и Николай Петров. Всеки петък кулинарният час в програмата на БНТ остава запазен за Ути Бъчваров. Авторът на най-дългогодишното предаване за тайните на гастрономичните удоволствия ще разказва за срещите си с млади и предприемчиви българи в „Бързо, лесно, вкусно: Новодомци“

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !