Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Обвиниха Мегз за застрахователна измама, може да лежи до 10 г.

отпечатай новината

10.01.2019 09:34 | Видян 2209 пъти

Обвиниха Мегз за застрахователна измама, може да лежи до 10 г.

Популярната дизайнерка Миглена Каканашева се сблъска челно със закона и се оказа с обвинение за застрахователна измама.

Днес Миглена Каканашева се появи дегизирана в централата на полицията в Пловдив, където я очакваше адвокатът ѝ, пише trafficnews, цитиран от Dnes.bg.

Всичко започва в края на септември миналата година, когато тя обяви за откраднат джипа си марка „Мерцедес G350“. Жалбата за свитото возило била подадена в МВР от братовчед ѝ Антон Лесов.
Той заявил, че на 27 септември е оставил луксозния автомобил пред бар „Графити“ в „Кючук Париж“, а на следващата сутрин от него нямало и следа.

Джипът се оказал лизингов, собственост на „Софауто“. По време на разследването криминалистите се натъкнали на доста противоречиви и подозрителни факти.

Така вместо кражба на кола, се оказало че разследват застрахователна измама. В нея се оказали замесени братовчедът Лесов, дизайнерката и приятелят ѝ – транспортният бос Румен Рончев, който от вчера е в ареста за 72 часа.

От Районна прокуратура обявиха, че на Каканашева е наложена мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 10 000 лева.

Обвинението срещу нея е за подбудителство в обсебване в големи размери. Наказанието за това престъпление е от 3 до 10 години, като е възможна и конфискация на цялото имущество.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !