Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Аксел Роуз пусна нова песен... със зайчето Бъни

отпечатай новината

10.01.2019 12:07 | Видян 759 пъти

Аксел Роуз пусна нова песен... със зайчето Бъни

След десет години, един месец и дванайсет дни творческо затишие Аксел Роуз разцъфна с чисто нова песен. Парчето се казва Rock the Rock и за разочарование на феновете на Guns N' Roses нито един член на бандата не е записал кредити в него.

Ексцентричният вокалист не се вихри със Слаш, с когото отново затоплиха отношения в последните години, а със... зайчето Бъни. И това не е шега. В бандата свири и прасенцето Порки. Звучи невероятно, но цялата тази какофония бързо добива логични измерения след като ви кажа, че песента е записана специално за анимацията на телевизия „Бумеранг“ - „Новите Весели мелодии“.

Епизодът, в който прозвучава Rock the Rock беше излъчен на връх Коледа и се казва “Armageddon Outta Here, Part Two”. Едва преди дни обаче беше потвърдено, че гласът си е дал самият Аксел Роуз. Той обаче не е сред авторите на парчето, за което официални виновници са композиторите на анимираната поредица Роб Джонас и Джошуа Фънк. В сценария на епизода Аксел помага на Бъгс Бъни и останалите герои да отклонят голям астероид, който лети към земята. Със силата на рокендрола и мощните си колони Роуз променя траекторията му.

Rock the Rock е първата песен на бившия секс символ, след излизането на многократно отлагания албум Chinese Democracy в края на 2008-а. Въпреки това парчето мирише доста повече на страничния му проект като заместник вокал на AC/DC, отколкото да има типичното звучене за Guns N' Roses.

И това е не само наше, а и всеобщо мнение на критиците зад Океана. Въпреки това, песента отново даде огънче на надеждите на феновете, че бандата ще започне работа по нов материал. В последните седмици китаристът на Ричард Фортъс намекна, че след края на двугодишното турне „Not In This Lifetime...“ може би се задава и нова музика „много по-скоро, отколкото мислите. Опитваме се да запишем нови неща и да ги издадем скоро", каза в радио интервю той.

Ако това стане ще е първият нов материал за Guns в оригиналния състав – със Слаш и Дъф Макгаан, от 1993 г., когато излезе The Spaghetti Incident?. За да бъдем реалисти обаче трябва да припомним, че Слаш заяви миналата есен пред сп. „Planet Rock“:

Мисля че всеки желае истински и със сърцето си да запишем нова музика, но работим толкова здраво, че не сме имали никаква възможност да седнем и да се фокусираме върху писането нови парчета

Световната обиколка на Guns N' Roses се нареди на второ място по печалби в музикалната история, но това съвсем не е достатъчно обстоятелство за крепкото здраве на бандата. Само до преди няколко години никой, включително самите членове, не вярваха, че има дори минимална възможност да се съберат в оригинален състав. След като през 2016-та Аксел и Слаш все пак загърбиха миналото и си стиснаха ръцете за турне, се оказа, че и това не може да се приема за чиста монета.

В края на обиколката, този декември, тръгна слух, че двамата пак са се изпокарали и то за пари зад кулисите на концерта в Абу Даби. Точно това шоу беше съкратено, като официална причина беше заболяване на вокалиста. Феновете се надяват всичко да са просто злонамерени слухове и се уповават на думите отново на Слаш от август 2018-та пред сп. „Rolling Sotne“: Липсваше ми да съм на сцена с Аксел и Дъф. Липсваше ми тази комбинация. Това подхранва апетитът ми за още.

Видеото към песента можете да жидитв ТУК !

Източник: Monitro
Снимка: Бумеранг

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !