Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Лейди Гага с уникална огърлица, направена специално за Златните глобуси

отпечатай новината

10.01.2019 12:56 | Видян 1427 пъти

Лейди Гага с уникална огърлица, направена специално за Златните глобуси

Лейди Гага, която изигра главната роля в „Роди се звезда“ („A star was born“) блесна на церемонията по раздаването на Златните глобуси с нестандартен тоалет. Както винаги, тя прикова вниманието на папараците, отличавайки се от другите звезди и с интересната прическа и стилни аксесоари. След бляскавото събитие тя се похвали, че огърлицата, която носела, е изработена специално за нея от Tiffany & Co.

Въпросната огърлица, която придаде завършек на бледолилавата ѝ рокля, носи името „Аврора“ и струва 5 млн. долара. По нея има близо 300 диаманта. Обеците и трите гривни на ръцете ѝ са изработени от платина и диаманти, като общата им стойност е 115 000 долара.

„Какво може да бъде по-подходящо от тази изящна изработка, носеща името на богинята на зората и на плеяда от звезди, за ознаменуване на чудесната работа на Лейди Гага в „Роди се звезда“?, коментира Сандра Амадор – един от стилистите на изпълнителката на „Born this way“.

Въпреки твърденията, че огърлицата на Лейди Гага е уникална, в интернет пространството се появиха твърдения за обратното. Колежка на звездата – певицата Рики-Ли Култър, публикува снимка в своя Instagram, на която се вижда, че тя носи същото бижу на врата си. Снимката е направена през 2011 г. в Мелбърн, Австралия.

„Аз просто разглеждах невероятния аутфит на Лейди Гага и си казах: „Боже мой, аз съм носила това! Това е невероятното диамантено колие на Tiffany & Co.“, написа тя.

„Чувствах се като принцеса, защото Tiffany & Co. го направиха за мен и Златните глобуси“, каза пред медии певицата. И изтъкна, че изработката на огърлицата е поръчана след съвместно партньорство с бранда.

До момента Лейди Гага все още не е коментирала твърденията на нейната колежка от Австралия.

Източник: tialoto.bg
Източник: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !