Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Флойд Мейуедър срещу Нейт Диас в двубой със специални правила

отпечатай новината

10.01.2019 16:19 | Видян 1517 пъти

Флойд Мейуедър срещу Нейт Диас в двубой със специални правила

Боксовият легенда Флойд Мейуедър-младши се смята от мнозина за най-големия боксьор, който някога е ходил по планетата Земя. След като елиминира шампиона на UFC Конор Макгрегър, Флойд се заигра с идеята за бъдеща битка в ММА.

Флойд победи и японската ММА звезда Теншин Насукава, а през последните няколко седмици Флойд направи заглавия, като предизвика шампиона на UFC Хабиб Нурмагомедов в ММА битка.

Според президента на UFC Дана Уайт на Флойд е предложена сделка за 4 двубоя на стойност над $ 1 милиард долара, където той ще се изправи срещу трима съперници преди финалния мач с Хабиб или Конор Макгрегър в зависимост от това кой е шампионът по това време.

Флойд се интересува само от парите и не се интересува от борбата с Макгрегър, след като видя колко лесно го би първия път. Флойд готов за битка с майстора на смесените бойни изкуства Нейт Диас в MMA битка със специални правила. Няма информация за предложените правила, но Дана ще седне с Нейт Диас и лагера му през следващите няколко седмици с оферта от поне 150 милиона долара за двубоя.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !