Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Версаче лично избра Кремена Оташлийска

отпечатай новината

11.01.2019 09:02 | Видян 1852 пъти

Версаче лично избра Кремена Оташлийска

Лично Донатела Версаче е избрала един от най-успешните български модели Кремена Оташлийска за новата специална фотосесия за колекция Resort 2019 на модния гигант.

В решението на звездната дизайнерка натежало силното впечатление, което българката направила с добрата си форма след раждането, пише dir.bg. Оташлийска има 2-годишен син, който отглежда тук в България.

Всички модели за престижния ангажимент са представени единствено от Кремена, а тя блести в 90-арски стил със смели цветове и принтове с винтидж логото на марката. „Митичната Медуза, градското момиче, което е винаги смело в своя стил“, това е тенденцията в най-новата колекция на Версаче, за чието рекламно лице е избрана Оташлийска.

Българката работи с най-големите модни брандове като миналия септември дефилира, заедно с Кая Гербер и Наташа Поли, с пролетно-лятната колекция отново на Версаче на Седмицата на модата в Милано. Само за 2017-та се е изявявала за Версаче, Балмейн и Шанел. Листната е в осем големи агенции, базирани в Ню Йорк, Париж, Милано, Лондон, Барселона, Берлин, Копенхаген и Стокхолм.

Източник: Monitor
Снимка: Инстаграм



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !