Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Мегаскандал в мисията ни в Лондон

отпечатай новината

11.01.2019 08:45 | Видян 2247 пъти

Мегаскандал в мисията ни в Лондон

Филмът Мисия Лондон, ама в живота, претворява лелята на шефката на външната комисия на НС, а всъщност - зъболекарка на Цв.Цветанов - Джема Грозданова.

Комуникаторът на посолството Надя Евангелатова укрива в институцията сина си, който е арестуван за педофилия от английските власти и е държан в арест.

Месеци преди Евангелатова да бъде изпратена на мандат в английската столица, младежът е задържан от полицията в Бирмингам, където е студент. Арестът е надлежно прикрит и тя се озовава в Лондон.

По протокол комуникаторите са най-пазените хора от всяко посолство и не трябва да имат абсолютно никакво зависимости от местните власти и дори досег с тях, но явно случаят не е такъв. До днес младежът имал пристъпи на параноя, че е следен тайно от британската полиция.

Служителката действа в комбина с консулката Надя Кръстева, с която чрез заплахи тероризират цялото посолство и българските граждани. Само за изминалата 2018 г. срещу консулката има множество подадени сигнали и свидетелски показания до МВнР от български и чужди граждани за дискриминация и трудови нарушения, но не им е даден ход с помощта на зам.-министър.

Така сигналите се потулват. Друга нередност според запознати е, че съпругът на Евангелатова по документи се води цялата 2018 г. придружаващ я в Лондон и като такъв получава пари, но всъщност си живее в София, което лесно може да се провери от ДАНС и МВР.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !