Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ана Фарис разкри пикантни подробности около брака си с Крис Прат

отпечатай новината

12.01.2019 09:07 | Видян 4026 пъти

Ана Фарис разкри пикантни подробности около брака си с Крис Прат

През август 2017-та, Ана Фарис и Крис Прат обявиха, че се разделят и година и три месеца по-късно, финализираха развода си.

Към днешна дата, двамата актьори се разбират прекрасно и полагат усилия да имат хармонични отношения, заради 6-годишния им син Джак. "Все пак имаме и привилегията да бъдем в щастливи и любящи връзки, което ни улеснява", коментира 42-годишната Ана Фарис.

Може би заради добрите им отношения, Ана не се притеснява да говори открито за брака им. Актрисата сподели доста пикантна подробност от сексуалния им живот: "Понякога обичам да нося перука и по-точно къса черна прическа тип “bob” и да играя ролеви игри в спалнята, защото все пак съм актриса". "Да игря някой друг ме възбужда."

"Също така ми харесва да влизам в ролята на наистина долнопробни момичета, защото не съм особено добра в леглото, а и често много ме мързи", шеговито разказва Ана.

В момента, актрисата е щастливо обвързана с кинематографа Майкъл Барет, като връзката им започна още през 2017-та година. Ана и Майкъл се запознават на снимачната площадка, но чак след края на снимките, двамата започват да излизат.

Крис, от друга страна, има връзка с дъщерята на Арнолд Шварценегер – Катрин Шварценегер от почти една година. Любовта между двамата пламва по време на снимките на Jurassic World: Fallen Kingdom, и от тогава двойката е неразделна.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !