Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

4 ферарита и ново Бугати са купени у нас за година

отпечатай новината

14.01.2019 10:30 | Видян 1617 пъти

4 ферарита и ново Бугати са купени у нас за година

Продажбите на луксозни автомобили в България продължават да са около 10% от всички на нови коли и през 2018 г., като сред тях има екзотични и скъпи модели на Бугати, Макларън, Ламборгини, Астън Мартин, Ролс-Ройс и други.

Това показват данните за регистрациите на превозни средства, разпространени от Пътна полиция, цитирани от Дневник.

За година първа регистрация в страната е минало едно чисто ново Бугати. Към момента единственият актуален модел на марката е Широн, с цена около 5 млн. лв. От данните на Пътна полиция не става известно колко автомобила от марката има към момента в страната.

Иначе български номера през тази година са сложили един чисто нов Ролс-Ройс и 10 употребявани, като от марката в страната вече има 53 коли. В регистрите присъства и едно ново Ламборгини, с което общата бройка автомобили от този вид достига 57.

Два нови Астън Мартин и пет втора ръка са регистрирани в България през миналата година, като общият им брой е 26. Новите макларъни също са два, но няма данни колко са като цяло за страната.

Любимата марка супер спортни автомобили на българите с възможности остава Ферари, като за година са внесени седем чисто нови и 18 употребявани, за да стигне общият брой 84. Търсещите луксозна кола, която не се среща често, са купили също 11 нови и 35 втора ръка Бентли и те вече са 194.

През миналата година в България са регистрирани и четири нови коли Тесла, като броят на хитовите електромобили от марката у нас вече е 70.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !