Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Коцето се пенсионира

отпечатай новината

14.01.2019 11:46 | Видян 1902 пъти

Коцето се пенсионира

Почитател на фолк певеца Константин се оплака, че иска да отиде на негово участие, но няма как, защото изпълнителят вече не поема каквито и да било ангажименти. Той вече е излязъл в пенсия и почти не се изявява в заведенията.
Фолкаджията се занимава с нощния клуб, който държи в столицата, и планува нови бизнес начинания. Музиката е напълно загърбена.

„Коцето достатъчно години е на сцената и прибра хонорари не от един или два риалилити формата. Може да си позволи да не пее, изкарал е достатъчно пари. Много рядко поема участия – търсят го поне за 7-8 ангажимента в месеца, но той приема едва по един-два”, коментираха негови колеги.

Проверката ни показа, че наистина през най-оборотния за чалага гилдията месец декември, дуетната половинка на Алисия е извил глас само по веднъж в Перник и Пловдив, както и в новогодишната нощ, когато пя в столичен чалга клуб. А дори и най-маргиналните изпълнители, през декември имаха по 15-20 участия.

След като сбъдна голямата си мечта и си построи палат в Банкя, Константин се успокои, че има дом и вече може да се отдаде на почивка. Шикозният му имот се оценява на над 1,5 млн. лева. Още в началото на 2018 г. фолк идолът обяви, че ще намали участията си, тъй като бизнес начинанията му поглъщат голяма част от енергията му, а иска и време за семейството си.

Константин не се появи и на концерта на телевизия Планета в началото на декември. Освен това, от известно време той има проблеми с гласните си струни и любезно отклонява покани за участия.

„Имам сериозни здравословни проблеми с гласа, но не мисля, че трябва да натоварваме хората с лични теми", заяви Коцето преди време, признавайки, че положението не е никак розово, пише Уикенд.

„Честно казано, нямам тази енергия всяка нощ да съм на участия. Аз съм на 43 години вече. Взех каквото можах, вече 22 години съм на сцената - сега е ред на по-младите колеги. Повече известност не искам, мечтая за спокоен живот и да съм здрав, а ако продължа да пея така упорито, най-много да остана без глас”, смее се бившият на Райна.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !