Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Лейди Гага и Анджелина Джоли в битка за ролята на Клеопатра

отпечатай новината

14.01.2019 15:33 | Видян 1752 пъти

Лейди Гага и Анджелина Джоли в битка за ролята на Клеопатра

Лейди Гага и Анджелина Джоли си съперничат за една от най-желаните роли в Холивуд – тази на Клеопатра, съобщи в. Дейли Стар Сънди.

Римейкът на филма ще е с огромен бюджет. Анджелина Джоли води преговори с продуцентите от Сони за ролята от месеци. Лейди Гага също има претенции за нея след огромния успех на филма Роди се звезда, с който дебютира в главна роля.

"Клеопатра е известна като Кралицата на Нил. Елизабет Тейлър се утвърди като кралицата на Холивуд с тази роля във филма от 1963 г. Логично е, че който и да получи ролята, ще се радва на еднакво високо положение в киноиндустрията", казава неназован източник от Сони.

Филмът Клеопатра навремето печели четири награди Оскар. Връзката на Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън по време на снимките предизвиква скандал и засилва любопитството. По-късно те се женят и развеждат два пъти.

Навремето филмът е определян като "епична историческа драма", но продуцентите от Сони сега подготвят "неприличен, кървав политически трилър, представен от женска гледна точка".

Възможно е Анджелина Джоли и Лейди Гага да се окажат толкова близо на финала, че да се наложи и двете да се явят на прослушване. Това се случва рядко на звезди от тяхната категория А.

Анджелина Джоли е носител на една награда Оскар за Луди години и три Златен глобус. Лейди Гага има шест награди Грами, три БРИТ и една Еми. Тя спечели и Златен глобус за песен.

Личният живот на Анджелина Джоли е по-объркан. Тя е на 43 години и се развежда за трети път. Има шест деца, три от които осиновени. Лейди Гага е на 32 години и тази година ще сключи брак с агента си Кристиан Карино.

Състоянието на Анджелина Джоли се оценява на 125,3 милиона британски лири, а на Лейди Гага - на 215,3 милиона лири.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !