Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Софи Маринова: С Гринго не можем един без друг

отпечатай новината

14.01.2019 12:45 | Видян 2543 пъти

Софи Маринова: С Гринго не можем един без друг

"По Коледа бяхме в Айтос - Гринго, Лоренцо и аз. На Нова година бях на работа, както винаги. А сега е ромската Нова година", сподели певицата в ексклузивно интервю за Папараци по бТВ.

"С Гринго сме неразделни. Когато стана белята и го нямаше до мен, се чувствах самотна. Любовта ни един към друг се увеличи и може би това е едно изпитание от Господ за нас двамата.

Любовта прави хората като деца. Всяко нещо с времето си. Хубавите неща стават бавно. За сватба има време. Нека първо да дойдат и дечица. Идеята все още я има, коя жена не иска да е булка?", казва още Софи Маринова.

Софи Маринова не може да се нарадва на новите си златни обеци, подарък от нейния Гринго. С тях ромската перла се фръцна на юбилея на първия си продуцент Ненчо Касъмов.

Собственикът на Диапазан Рекърдс поля празника си с пищен банкет в ресторанта на хотел Рамада през уикенда, където единствената тв камера бе тази на ПИК TV. Касъмов получи много подаръци, предимни картини, няколко негови портрета, икони, а Володя Стоянов му поднесе уиски с 2 чаши с пожеланието в най-скоро време да открие своята половинка, с която да споделя вечер да споделя питиетата в уютна семейна обстановка.

Изпълнителката на Стари рани призна пред екипа ни, че от цялата година най-много обича месец декември, тъй като е пълен с празници и подаръци.

"За рождения ми ден на 5 декември моят Гринго ми подари златни обици. С него постоянно си правим подаръци", сподели Софка. Чалга дивата блесна и с нова, много къса прическа.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !