Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Биляна Лазарова скочи на бой на фенка

отпечатай новината

14.01.2019 17:01 | Видян 2178 пъти

Биляна Лазарова скочи на бой на фенка

R&B певицата Биляна Лазарова скандализира своите фенове и обществото с поредната си изцепка – реши да раздава тупаници на последното си участие.

В четвъртък през нощта Инстаграм гръмна от сторита, които показват изпълнителката в не толкова добра светлина. Докато тя пее на сцената в пловдивско хип-хоп заведение, две девойки решават, че искат да се качат при нея и при рапърите Марсо и Бобката, вероятно за да потанцуват сред тях.

Биляна моментално ги фокусира, прекъсва пеенето си и хваща едната за врата и се опитва да я повали и да я върне от там, откъдето е дошла.

Виждайки, че Лазарова не иска чуждо женско присъствие около себе си, охраната също реагира светкавично и отстранява както първото момиче, така и другото, което я следва.

Посетителите на пловдвиския клуб Блинг, в който се разиграл цирка, останали потресени от ревността, която Биляна изпитва, докато се изявява на сцена. Че дори е готова да набие всеки свой фен от женски пол, който реши да й се вре в краката. Всички са на мнение, че младата певица се е взела толкова на сериозно и за толкова кратък стаж се мисли за голямата музикална звезда.

Напомняме, че Биляна Лазарова съвсем наскоро стана главно действащо лице и в друг скандал. Нейната приятелка - годеницата на Иван Динев – Пенелопе, пусна сторита в Инстаграм как двете пътуват към града под тепетата и развиват скорост на магистрала Тракия два пъти по-голяма от допустимото – 260 км/ч.

Младата певица е шофьор съвсем от скоро, което означава, че няма толкова голям опит зад волана. Именно поради това поставя под риск както себе си и дружката си, така и останалите водачи, които са част от движението на пътя.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !