Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Орландо Блум поля 42 на снимачния сет

отпечатай новината

15.01.2019 10:46 | Видян 1291 пъти

Орландо Блум поля 42 на снимачния сет

В работен режим – така Орландо Блум посрещна 42-ия си рожден ден. Звездата, която преди месеци засне The Outpost в България, пусна свой кадър от снимачната площадка навръх празника си, където компания по традиция му прави кученцето му Майти. Какво е заглавието на следващия му проект обаче така и не стана ясно.

„Благодарен съм и от позиция на отминаващото време, наистина мога да почувствам, че възрастта е само число, което не ни определя. Ние сме, всъщност, резултат от нашите собствени избори, от изговорените думи, от мислите ни и от действията ни. Да избираме умно – това повтарям едновременно на себе си и на сина си. Честит ни празник на мен и моя верен другар“, написа екранният карибски пират в социалните мрежи.

С умилително съобщение по повод рождения му ден се разписа и половинката му – поп звездата Кейти Пери. „Честит 42-и рожден ден на най-милия и най-сладкия мъж, с когото съм имала шанс да прекарвам време“, гласи поздравът на изпълнителката на Roar.

Двамата не спират да радват феновете си със закачливи постове в социалните мрежи. Според слухове, които датират още от края на миналата година пък двамата съвсем скоро ще се разходят до олтара. Влюбените обаче все още мълчат относно истинността на тези спекулации.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !