Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Сталоун се пенсионира от екшъна в дома на баща си

отпечатай новината

15.01.2019 11:47 | Видян 1195 пъти

Сталоун се пенсионира от екшъна в дома на баща си

Да потърси спокойствие в дома на баща си – с това ще се заеме Силвестър Сталоун тази година. Феновете му могат да бъдат спокойни – актьорът няма да прекрати актьорската си кариера. Желанието му да се отдаде на тишина, далеч от екшъна, е част от обещанието му към последователите му в социалните мрежи да издава на малки порции част от сюжета на последния му филм като зелената барета Джон Рамбо - Последна кръв.

"След цял живот на бойното поле, Рамбо иска да прекара поне няколко дни в мир... Щастлив е да поеме глътка свобода, да работи в ранчото на баща си, да тренира коне, да води пълноценен живот, да се грижи за единствените двама човека, които все още обича... Но съдбата има други планове", разкри Слай.

Припомняме, че преди броени дни той обяви, че ще публикува черно-бели кадри от Рамбо 5, с които ще предизвика въображението на зрителите да сглобят сюжета му.

Своеобразната игра идва само месец, след като в публичното пространство изтекоха подробности от сценария. В последния филм ще видим Рамбо, който се опитва да води нормален живот в ранчо в Аризона. Тъй като състоянието му е лошо, се налага гледачката на име Мария да се грижи за него.

Жаждата му за кръв се завръща, след като дъщерите на Мария са отвлечени по време на парти от мексикански картел. Първите му опити да се свърже с престъпниците не са успешни и той е пребит почти до смърт. Актрисата Паз Вега, която ще видим в ролята на младата репортерка Кармен Делгадо, го открива и лекува в продължение на три седмици. Двамата се сближават и решават заедно да проследят картела.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !