Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Изхвърлиха Кание Уест от програмата на Коачела заради прищявки

отпечатай новината

15.01.2019 12:48 | Видян 1218 пъти

Изхвърлиха Кание Уест от програмата на Коачела заради прищявки

Броени дни, след като от култовия калифорнийски фестивал Коачела обявиха хедлайнърите за следващото си издание, стана ясно, че Кание Уест е отпаднал от списъка в последния момент. Два дни преди разпространяването на съобщението до медиите относно програмата на музикалния форум, обясняват представители на Коачела, рапърът се обадил със странни прищявки, сред които – построяването на специален купол за участието му в средата на територията, отредена за събитието.

Дизайнът на съоръжението трябвало да бъде поверен на партньора на Уест – Джон Макгуайър. Отговорът на Коачела не закъснял, пишат от The Hollywood Reporter. В него организаторите обяснили, че изграждането на купола е невъзможно да бъде осъществено в рамките на 4 месеца, още повече, че подобен ход би довел до премахването на химическите тоалетни на терен. Това вбесило съпруга на Ким Кардашиян, който изригнал, че е човек на изкуството, на който не би следвало да му се налага да мисли за преносими тоалетни.

Заради организационните различия, Уест окончателно отпаднал от програмата на Коачела и в крайна сметка тон за песен вместо него пред меломаните ще даде Ариана Гранде. Припомняме, че с участие във фестивала като диджей ще се разпише и актьорът Идрис Елба. Двуседмичният форум, който се провежда ежегодно в Южна Калифорния, ще се състои тази година в уикендите от 12 до 14 април и от 19 до 21 април.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !