Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Венци Венц сам изродил дъщеря си

отпечатай новината

15.01.2019 13:19 | Видян 2203 пъти

Венци Венц сам изродил дъщеря си

Рапърът Венци Венц сам изродил първородната си дъщеричка у дома. Музикантът и приятелката му Мелани решили, че това е най-доброто решение, възмутени от факта, че медицината у нас се е превърнала в бизнес.

Събитието се случило в навечерието на Нова година, а изпълнителят признава, че е бил силно развълнуван, че участва в израждането на дъщеря си. Първочално той се колебаел дали да присъства, но половинката му Мелани го убедила, че така ще се чувства най-сигурна.

Музикантът разчитал и на опитна акушерка, която да води процеса, а близките и на двамата били наблизо, за да реагират, ако нещо се усложни.

Първоначално рапърът се притеснявал, че не е добра идея да присъства, но после подкрепил жена си. В крайна сметка дори се погрижил да почисти кръвта по време на раждането, пише България днес.

В момента и майката, и бебето се чувстват отлично и се възстановяват в домашни условия. Всичко минало без усложнения, а гордите родители преди дни представиха и малката Агуая пред света.

Заради струпването на празниците и последвалото раждане, Венци почерпил за първородната си наследничка чак след Нова година. Музикантът обаче издава, че няма да живее с дъщеря си и майка й, а отделно от тях.

Гордият татко споделя, че връзката му с Мелани не е плод на някаква голяма любов. Двамата по-скоро започнали отношенията си като приятели, които искат да имат общо дете.

„Направено е с много любов и приятелски чувства. Разбира се, че беше планирана”, споделя още дуетния партньор на рапъра Павел.

Връзката на певеца с Мелани е сравнително отскоро. Младата майка също е в музикалните среди и дори е участвала в един от последните му клипове. Музикантът я определя като най-красивата жена и човек с красив ум.

Двамата споделят много общи интереси, като едно от тях е правото на лична свобода. Именно Мелани е тази, която му предлага да имат общо дете, но без обвързване. На него пък му отнема около месец да свикне с идеята и да пристъпи към изпълнението й.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !