Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Димитър Маринов казва „наздраве“ със Сара Джесика Паркър и Джеф Бриджис

отпечатай новината

16.01.2019 14:15 | Видян 1132 пъти

Димитър Маринов казва „наздраве“ със Сара Джесика Паркър и Джеф Бриджис

Димитър Маринов – актьорът, който приповдигна чувството ни за патриотизъм, след като застана пред камерата за големия победител на тазгодишните награди „Златен глобус“ - „Зелена книга“, се разписва с нов успех.

Над 100 милиона телевизионни зрители отново ще видят българина на екран, този път – в реклама на популярна марка бира. Нещо повече, в краткия промоклип Маринов ще си пожелае „наздраве“ в компанията на холивудските икони Сара Джесика Паркър и Джеф Бриджис, който също си тръгна от церемонията „Златен глобус“ със статуетка. Звездата от „Претендентът“ получи отличие за цялостно творчество в рамките на 76-ите награди на Асоциацията на чуждестранните журналисти в САЩ.

Рекламата пък ще бъде излъчена по време на дългоочакваното първенство Супербоул. Всяка година то привлича огромен брой любители на спорта, както на терен, така и пред телевизорите. Смята се и че позиционирането на рекламен клип в рамките на събитието, са едни от най-скъпите отвъд Океана. Според информация на Business Insider за миналата година, завъртането на 30-секундно промоционално видео е струвало дори над 5 милиона долара.

Финалът на американската футболна лига тази година ще се проведе на 3 февруари. Според редица медии за музикалното изпълнение по време на полувремето пък ще се погрижи групата Maroon 5.

Междувременно походът на „Зелена книга“ към върха на наградния сезон продължава. Заглавието е сред фаворитите и на отличията на Британската академия за кино и телевизия – БАФТА. То вече си спечели номинации в категориите за най-добри филм, оригинален сценарий, главен актьор (Виго Мортенсен) и актьор в поддържаща роля (Махершала Али). След последните си постижения, продукцията все по-умело върви и към шанс за заветния „Оскар“.

Източник: Monitor
Снимка: Imdb



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !