Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в...

Посрещаме суперуспешното електронно дуо и Miss Moniquе...

Джон Бойега записва африкански артисти за саундтрака на Бог е добър

отпечатай новината

17.01.2019 13:54 | Видян 511 пъти

Джон Бойега записва африкански артисти за саундтрака на Бог е добър

Джон Бойега, добил световна популярност в ролята на Фин в настоящата трилогия на „Междузвездни войни“, ще застане зад камерата за следващото си заглавие - „Бог е добър“ (God Is Good). Актьорът ще служи като изпълнителен продуцент на филма, промотиран като „криминален трилър“.

Освен това, Бойега ще застане начело на саундтрака на лентата. По музиката той ще работи с компанията си UpperRoom Records, като за целта ще запише няколко изгряващи звезди от Южна Африка, които да „представят невероятния певчески талант“ на региона. Сред изпълнителите, с които Бойега вече обяви, че ще работи, е рапърът YoungstaCPT.

Сюжетът на новото заглавие ще проследи съдбоносната среща между проповедник и детектив. Тя е продиктувана от брутално насилие, чиито следи водят до зъл лейтенант, който няма да се спре пред нищо, за да стигне до върха. Със сценария и режисурата на „Бог е добър“ се захваща Уилъм Гроблер.

"Вдъхновен съм от факта, че имам възможност да работя върху такава силна и важна история, проследяваща теми като бащинството, токсичната представа за мъжественост, расата и вярата в общество, попаднало в капана на безкраен кръговрат на насилие и расова дискриминация", каза наскоро Бойега.

Към момента актьорът е зает със снимките на деветия филм под щампата на „Междузвездни войни“. Лентата се очаква да въвлече милиони зрители в галактически битки през декември тази година.

Източник: Монитор




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !