Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Антония Петрова роди момче

отпечатай новината

17.01.2019 12:21 | Видян 2484 пъти

Антония Петрова роди момче

Мис България 2009 Антония Петрова роди навръх имения си ден. Чаровната блондинка даде живот на момче рано сутринта днес. Щастливата новина съобщи нейната майка Ана Петрова в социалните мрежи.

И дойде Благата вест! Нашето дете, си има дете! Станахме баба и дядо, на момченце

написа екзалтирана тя, но спести подробностите около името на внучето си. Съвсем наскоро самата Антония разкри, че няма намерение да кръщава наследника си на себе си – Антон. Тя призна още, че няма търпение и да потегли на първата си екскурзия с бебе на ръце. „Сметнахме, че за 9-те месеца бебето е било на 4 континента и в 17 държави“, уточни тя. Миската даде заявка, че още на втория месец след раждането семейството отново ще потегли на пътешествие.

Припомняме, че Антония и Ивайло Батинков чуха „Менделсон“ едва три месеца след първата си среща, като организираха празненството в Гърция. Бившият шеф на болница „Токуда“ отправил предложението си към избраницата с пръстен на майка си и то – във вечерта, в която запознали родителите си. Скоро след като се венчаха, двамата дадоха заявка, че ще вдигнат и второ сватбено тържество – този път, в България.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !