Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Даниел Петканов напуска Нова телевизия

отпечатай новината

18.01.2019 14:09 | Видян 1710 пъти

Даниел Петканов напуска Нова телевизия

Даниел Петканов, по-известен като Лудия репортер, разкри, че напуска Нова телевизия. Той сам съобщи новината във Facebook профила си. "8 години и 8 месеца - точно толкова време работих в Нова телевизия. Случиха ми се безброй хубави и паметни за мен моменти, както и такива за които не бих искал да си спомням, но са ми помогнали в последствие да натрупам опита и увереността да се справям с проблемите в работата и извън нея."

Бъдещият татко не пропусна да благодари и на Милен Цветков, който му помогна да стане популярен в тв пространството. "Да работиш обаче в телевизия, и да се задържиш там е една голяма привилегия.

Аз получих такава, без да смятам, че съм имал някакви специални качества... СЪДБА, КЪСМЕТ или с една дума МИЛЕН ЦВЕТКОВ! Искрено съм благодарен на всеки колега, с когото съм могъл да общувам и да получа някакви знания и приятни взаимни емоции. Изпитвам голямо уважение и признателност.

Най-много съм задължен и благодарен обаче на Милен! Винаги съм смятал, че нищо не е случайно. Запознанството с него и приятелството в последствие е едно от най-ценните събития в скромния ми живот. Той ми даде най-безценното нещо - своето време, за да ме направи не толкова по-добър професионалист в работата, колкото по-добър и отговорен човек", обясни Дани, чиято съпруга скоро трябва да го дари с дете.

"Малко ми е тъжно, защото почти 9 години от живота на човек е страшно много време, а не разбрах как минаха. Нищо през този период, обаче не бих променил. Нищо.

Животът, разбира се, продължава, а сега съм много щастлив, че имам възможност да дам ново начало за себе си със старите ми и бъдещи приятели и най-вече с моята превъзходна жена, която скоро ще стане и майка.

Успех на всички и ДЕРЗАЙТЕ. Ако поискате ще ви се даде, ако не ви се даде, идете и си го вземете! Ако поискате ще ви се даде, ако не ви се даде, идете и си го вземете", съветва Петканов.





автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !