Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Брайън Мей загатва за продължение на Бохемска рапсодия

отпечатай новината

21.01.2019 11:03 | Видян 1501 пъти

Брайън Мей загатва за продължение на Бохемска рапсодия

Промотираният като биографичен филм за Фреди Меркюри - Бохемска рапсодия, е вероятно да се сдобие с продължение. Това загатна Брайън Мей в интервю пред Louder Sound.

По думите му, концертът Live Aid е логичната кулминация в житейския път на вокалиста на Queen, а лентата с участието на Реми Малек в главната роля е „завършил там, където трябва“.

"Кой знае, може и да има следващ филм", заяви обаче Мей.

Според мнозина, продължението на Бохемска рапсодия би дало възможността на продуцентите, сценаристите и – предполагаме – новият режисьор, който ще замени трайно Брайън Сингър, който бе уволнен от сета, да навлязат в дълбочина в последните години от живота на Меркюри.

Припомняме, че те така и не намериха място в Бохемска рапсодия. Други фенове пък смятат, че би било добре следващ филм да се посвети повече в сексуалната ориентация на култовия певец.

„Наред с всичко останало, той е и гей икона. Бохемска рапсодия го показва като хомосексуалист, но не се концентрира достатъчно върху това“, сподели комедийната актриса Джой Бехар в предаването The View.

Бохемска рапсодия вече се разписа с изненадваща победа в драматичната категория на наградите Златен глобус в началото на месеца. Филмът се превърна в най-ниско оценяваното от критиците заглавие, закичило се с титлата на Асоциацията на чуждестранните журналисти. От боксофиса само в Щатите пък лентата събра печалби в размер на малко над 200 милиона долара.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !