Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Камелия: Паля само домашното огнище, не паля чужди пожари

отпечатай новината

21.01.2019 11:46 | Видян 2566 пъти

Камелия: Паля само домашното огнище, не паля чужди пожари

Специален гост в Папараци бе менторът на Гласът на България - фолк звездата Камелия, която има много лица и превъплъщения.

Изпълнителката разкри какво е трябвало да стори, след като е чула от майка си най-тежката новина - баща й е починал. Камелия разкрива и с каква мисъл е успяла да успокои баща си, месеци, преди да си отиде.

"Когато мама ми съобщи, че татко е починал, трябваше да отида да пея на участие вечерта. После го погребахме, а аз трябваше да отида на концерт. Тогава ми бе много трудно да се събера. Не казвам, че този момент ме е направил силна. Видях, че вътре съм си едно слабо човешко същество, на което не му е чуждо нито загубата на родител, нито да останеш сам без фирма зад гърба си, за да го осъзнае", каза тя.

"Не случайно сме родени – това е най-големият дар. Казах на татко, че пораснах и може да се справям сама. Казах му го няколко месеца, преди да си отиде. Той почина, знаейки, че неговото детенце вече може да се справя само. Това, което беше нужно да си кажем в този живот, си го казахме", заяви през сълзи певицата.

"Той беше много гледан от мен човек. Грижех се за него като благодарна дъщеря. Той ми викаше Мечо – като малка носех едно палтенце, с което приличах на мече", признава Камелия.

"На човек му се случва това, което той сам си предизвика. Когато някой те разбира, когато някой те подкрепя, когато някой ти помага, когато се чувствам слаба или в еуфория, Цветин ме балансира и се чувствам добре. Усещането да е около мен, ми е много приятно", споделя Камелия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !