Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Визаж даде старт на парти сезона за 2019-а

отпечатай новината

21.01.2019 15:03 | Видян 1474 пъти

Визаж даде старт на парти сезона за 2019-а

Жени Калканджиева и моделите на Visages дадоха официален старт на парти сезона за 2019-а с бутиково модно събитиe, по време на което официално представиха новият календар на агенцията.

Проектът, озаглавен Fashion Circle, събира в ексклузивно принт издание с лимитиран тираж кадри на фотографа Диляна Флорентин, вдъхновени от темата за кръговрата в модата.

Една истинска експедиция в търсене на изгубения стил - Fashion Circle представя свежа колаборация на ретро облекла от 50-те и иновативни, все още непредставени модни колекции. Сред първите, които получиха ексклузивното издание бяха Ива Екимова, Гери Дончева, дизайнерките София Борисова и Жана Жекова, Маги Желязкова, Христо Сираков, Ники Кънчев, Константин Трендафилов и още куп ВИП гости.

Първото голямо светско парти за годината събра над 400 гости, а изненадата на вечерта поднесоха Дара Екимова и музикалното откритие Филипа Петева.  

И понеже знаем, че красотата ще спаси света, тази година бяха раздадени и първите модни награди на Visages. Една от емблематичните носителки на титлата Мис България Габриела Василева, получи спeциалното отличие на Visages Model School, a надпреварата за най-добри модели спечелиха Мая Мирчева и Петър Стойчев.

В онлайн битката за най-добър Influencer модел победителка се оказа Куини Алис, която има почти 22 хиляди последователи в Instagram. Победителите получиха специални комплименти от Pulse Fitness, Dr. Derm, SilverPink и Christian of Romа и уникални статуетки от 3D bgprint.

По време на партито беше представено и най-новото иновативно устройство на Бритиш Американ Табако за нагряване на тютюн - glo. В специално изградения декор с емблематичния светещ кръг на glo пък позираха куп красавици и гости на събитието.

Гостите на ексклузивното парти си казаха Наздраве с чаша Тullamore D.E.W. Тройният бленд на бранда определено си заслужава да се опита, най-малкото заради фактa, че е второто по продажби в света ирландско уиски.

Понеже Visages винаги са държали да са от страната на по-добрата половина, за вината по времена на партито се бяха погрижили от Better half.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !