Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мишел Пфайфър отпразнува 25 години щастлив брак

отпечатай новината

23.01.2019 10:01 | Видян 1712 пъти

Мишел Пфайфър отпразнува 25 години щастлив брак

Тази седмица Мишел Пфайфър се присъедини към Инстаграм и веднага потопи феновете си в романтиката на 25-годишния си брак.

60-годишната Мишел изглежда невероятно - любовта наистина й отива... и не я е напускала цели 25 години, пишат от eva.bg. Тя сподели снимка с 62-годишния си съпруг Дейвид E. Кели, на която са на романтична вечеря по случай 25-aта годишнина от сватбата си.

Сценаристът, дело на който са едни от най-хитовите сериали като Али Макбийл, Адвокатите и Големите малки лъжи, също изглежда изключително щастлив.

"Вече 25 години продължавам да бъда най-щастливото момиче в стаята", написа Пфайфър под снимката, на която с Дейвид пият вино.

Запознават се на предварително уредена от техни познати среща. Мишел Пфайфър е започнала процедура по осиновяване - много преди да го срещне. Очевидно детето идва точно навреме. За датата, на която е планирано кръщенето на осиновената й дъщеря, тя разпраща покани до най-близките си приятели. Ден преди събитието им звъни, за да каже: "Изненада! Всъщност ще е сватба!"

"Детето се появи още в началото на връзката ни и тогава наистина оцених Дейвид, защото го видях в ситуации, които разделят мъжа от момчето. Всъщност и двамата трябваше да се видим прекалено бързо в ролята на родители. Това премахна напрежението", твърди Пфайфър.

Година по-късно на бял свят се появява и синът им. Те не приемат брака си за даденост - и до днес, поне веднъж седмично, излизат на романтична среща. А той не пропуска и ден, в който да не й изпрати букет гардении.

"Страхувам се да бъда сама, страхувам се, че не съм сама. Страх ме е от това, което съм, което не съм, което бих могла да бъда или което не бих могла да бъда. Не искам да работя това до края на живота си, но ме е страх да напусна. И, знаете ли какво, толкова се уморих да се страхувам", заяви преди време Мишел.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !